Nadívané telecí řízky. Z telecí kýty nakrájí se 19 pěkných řízků, pozorně se naklepou a po jedné straně poněkud osolí. 10 lžic rýže spaří se ve třech vodách a scedí. K ní dá se kousek másla, 2 míchaná vejce, malý kousek jemně krájené cibule, osolí se, podlije polévkou a nechá chvíli dusit, načež hned se odstaví; přimíchají se k ní 2 syrová vejce a nechá se vychladnout. Když je rýže studená, pomaže se jí každý řízek, zabalí, protáhne 4 kousky slaniny, aby se nerozbalil, a zavine se každý zvlášť do pomaštěného papíru.

Na kuthan dá se máslo, skrájená cibule, a když je červená, položí se řízky do toho a nechají se 3/4 hodiny dusit. Mezi tím musí se obrátit. Pak se vyndají z papíru, složí na pánev omeletovou, dá se pod ně kousek másla, posypou se citronovou kůrou, pomažou máslem, podlijí polévkou a nechají v troubě rychle zčervenati. Omáčka se nechá vypěnit, zapráší se vařečkou mouky, zalije polévkou, přidají se tři bez másla rozetřené sardele, z 1/2 citronu šťáva a dle chuti bílého nebo červeného vína; omáčka nechá se povařit, procedí se a vlije na řízky.