Tag archives for dušené skopové maso
Skopová kýta dušená
Pěknou vyleželou skopovou kýtu omej a sklepej. Rozkrájej na nudličky uvařený jazyk uzený, slaninu a malé zelené naložené okurky, utři jemně několik spárků česneku, přidej k tomu soli a tlučeného…
Zadělávané skopové maso s rýží
Nakrájej skopové maso, nejlíp od žebírek, na větší kousky a uvař je se zeleninou jako při hovězím mase do měkka. Na dvě neb půl třetí libry masa musíš dáti půl…
Zadělané skopové maso s omáčkou ze zeleniny
Rozkrájej zbytky ze skopové pečeně na úhledné kousky. Dus na másle na drobno rozkrájenou petružel, šalotky a žampiony, popraš to trochem mouky, přilej vína a dvakrát tolik hovězí polívky a…
Dušené skopové plece
Pěkné skopové plece sklepej a čistě omej, kosti vyber, uvnitř osol, pak je sviň a nití obvaž, vlož pak závitek do hlubokého kuthánku, nalej naň koflík mastné masité polívky, přidej…
Zadělávané skopové maso se smaženou cibulí
Rozkrájej skopové maso na lístky, dej je na kuthan, přidej do toho jednu na koláčky nakrájenou cibuli, pak kus čerstvého másla a nech to upéci, pak do toho vlej následní…